Jooo organizacija parodos tai tikrai buvo tragiska, mes 7 km vaziavom 4 val...

Ringai buvo labai mazi, aisku buldogam daug vietos nereikia, bet didziosiom veislems tai nelabai smagu buvo, kai kurie ringai buvo lauke

nors sestadieni puse dienos lijo ir nebuvo labai silta. Man didesni ispudi paliko buldogu specucha, kai viena suni vertino 3 teisejai, aisku tai labai ilgai uztrunka, bet manau,kad taip objektyviau ivertinamas suo. Gaila,kad nespejau paziureti visko nuo pradziu iki pabaigos, nes teko lakstyti po pavilionus ir pasirgti uz kitus lietuvius

Mane asmeniskai labiausiai domino jaunimo patinai, tai galiu pasakyti,kad dauguma patinu buvo gana auksti ir stambus, as net pagalvojau,kad mano Bucas tarp ju kaip pupikas atrodytu, labai patiko jaunimo nugaletojas ( Jolanta jo nuotrauka idejusi), nezinau kaip nuotraukoj, bet gyvai, tai jis man labai ispudingai atrodo.
O siaip man kaip megejai buvo idomu paziuret kaip istatomi ir ruosiami sunis tokio lygio parodoj. Na ka gi, galiu pasakyti,kad kreida ir talkas valdo

Pastebejau,kad pries ringa ne vienas seimininkas lasino kazkokius lasiukus sunim i akis, bet kazkaip neisdrisau paklausti nei kam, nei ka, nei del ko. Buldogai ringe elgesi kaip...buldogai, vieni griuvinejo,kiti kaip akmeniniai stovejo na zodziu nieko naujo

Tiesa vienas hendleris paliko ispudi toks su raudonu kaklaraisciu ir raudonais lakuotais batais, taip ir nesupratau jis ten savo ar suns privalumus rode
Siandien perziuresiu nuotraukas, jei bus kas padoraus imesiu