O as nezinau ar gerai ar blogai darau, bet manau, kad visai gerai. Pastaruoju saltu metu, kai maniskis sniega ryja taip pat kaip koki tai gardesi, po kiekvieno pasivaiksciojimo plaunant kojas duodu jam is duso atsigerti silto vandens, kartais toki vos silta, kartais toki normaliai silta. Jis noriai ta vandenuka geria. Aisku, visada bliudelyje yra sviezio kambario temperaturos vandens. Kaip pati juokiuosi, Runiukui siltas vanduo vietoj arbatos grizus is lauko
O del aprangos, tai su Runiuku paprasem mano babos, kad numegztu silta megztini. Tai issimatavom mes ji abi ir dabar laukiu rezultatu. Mezga is storu minkstu siulu, deda dviguba siula ir dar dvigubu rastu mezga. Tikiuosi Runiukas nesusals jau sia ziema su tokiu megztiniu ir jo pakaks, kol mano mazylis igaus pastovia forma, o tada jau matysim kaip su ta apranga bus.
Tikiuosi megztukas bus grazus ir kiemo sunys mano Runio neisjuoks
Be to, as vakarais suvalgau keleta saukstu medaus. Tai duodu siek tiek ir savo buldogiukui palaizyti meducio, labai ji megsta (jis beja viska ka seimininkai deda i burna labai megsta). Kazkaip neaptikau info apie medaus zala suniui, tikiuosi nieko tokio, kad siek tiek jo palaizo.