Tai va,ieskojau,ieskojau ir Jusu,mielieji,deka-suradau... (Ypac didelis ACIU Editai:* ) Is Kauna Goki parsivezem 2009 05 15. Buve seimininkai suniuko nebegalejo auginti,nes isvyksta i uzsieni... Matosi,kad gera seima ciuciukas turejo,labai liudejo kai Goki sodinau i masina... Jie ji pabuciavo,o moters akyse pasirode asaros,as taip pat ngalejau sulaikyti asaru ziuredama i ja,nujauciu kaip skaudu yra atsisveikinti su tokiu mielu storuliuku... I automobili sedau ir vos galejau istarti: "Viso.." labai sunku buvo ziureti i tuos zmones... Na,bet nieko nepadarysi
Parvaziavom namucio,parvedziau Goka i kambari,tai mama is pat pradziu tylejo,o po to iki asaru juokesi...

Bet maciau,kad suniukas jai patiko

o tuo metu pats Gokis lakste po kambarius apziurinedamas kaip ir kas...

Po to gavo dovanu minksta zaisliuka,tai "valge" ji,zodziu-uzsiemima turejo

Na,arba man taip atrodo,arba mano pastangos,kad suniukas neliudetu naujuose namuose nenuejo veltui... Visa laika prabuvau su juo,atsisakiau visu paskutinio skambucio svenciu,bet neleidau jam liudeti

ir nakti nelabai pamiegojau,nes Gokis visa laika prie lovos prabuvo,tai turejau ji glostyti

(bet kita diena-miegojau pietu poguliuko,nes ziauriai jauciausi ir aciu Dievui,suniukas man leido truputi nusnusti

)... o siaip,viskas labai gerai...

Gokis tikras saunuolis,vos ji pamaciau,tuoj pat pamilau,o dabar MYLIU dar labiau,taip-BE GALO,BE KRASTO...

Labai patinka jo elgesys,kai jis kuo nors dziaugiasi, jau taip graziai ta savo "ilga" uodegyte vizgina,kartais tiek isisiubuoja,kad atrodo,jog paslys ant zemes

o mums tada juoko daugybe,daugybe buna

na,man atrodo,kad mes gerai sutariam su juo

P.S. buve seimininkai malonus zmones,skambino-klause kaip Gokis
Na,o apie Goka zinau tik tiek: Gimes 2005 11 11 , sveria ~30kg. (15kg uz mane maziau

) Yra nuostabus suniukas:) ziauriai uzsispyres, megsta vaziuoti masina, maivytis pries kitus sunis, buti demesio centre, fotografuotis,miegoti, zadinti Gintare 6val. ryto(cia aisku smagiausia) ir visada sekioti jai is paskos
p.s. pabandysiu ikelti foto