O kurioj vietoj USA gyvenat?
Mes savo Bertai duodam Nutro Natural Choice lamb meal and rice formula, tai kol kas jokiu problemų neturim

. Mums taip patarė veisėja, kai pirkom. Aišku, duodam ir šiaip visko, ka patys valgom, bet žalios mėsos jinai nevalgo, nebent vištienos skrandukus ar širdutes. Ir tai, tik kai maitini iš rankos, ar labai išalksta. Aš jau susidariau nuomonę, kad čia mėsa nelabai kokia, jeigu šuo nenori. Kai pakepu, tai viskas gerai - tinka jai. Aš kelis kartus esu kalbėjus su buldogų šeimininkais amerikonais, tai dažniausia odos problemos atsiranda, kai netinka maistas.
O daktarą tai tikrai pabandykit kitą paieškot. Dar, kaip maisto papildus duodu 8in1 Excrl Brewers Yeast with omega 3 fatty acids and garlic, perkam Petsmart.
O kas dėl Royal Canin maisto šunims, tai nežinau, bet mes jau kokia pusė metų duodam savo katinui. Jis persiškas, pirkau specialiai RC persian, galvoju, kailis gražesnis bus, bet pradėjo atauginėt daugiau, kaip čia pasakius, povilnė, ir pradėjo tik daugiau veltis, kasdien šukuojam, o kaltūnai vis tiek baisiausi

Tai aš jau galvoju, kad ne toks jau geras tas maistas. O gal klystu. Kaip tik galvoju ką nors pakeist, tik kad jis pas mane labai išrankus ir ne visoks maistas tinka.
O dėl šuniuko, tai tikrai nenuleiskit rankų ir viskas bus gerai.